Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De fijnste deals uit de speciale Lidl- en Aldi-bakken

13 mei 2020
Aldi Lidl

De fijnste deals uit de speciale Lidl- en Aldi-bakken

13 mei 2020

Bij Lidl en Aldi kun je niet alleen boodschappen krijgen, weten we inmiddels al jaren. De Duitse supermarkten hebben ook een hele hoop handige spullen. Deze zogenoemde non-food staat vaak achterin de folders, waarvan een overzicht!

Espressomachine van Lidl

Je kunt honderden euro’s uitgeven aan een espressomachine, maar bij Lidl zijn ze wat slimmer. Daar kun je een DeLonghi-machine met verwarmde plaat voor de kopjes krijgen voor maar € 119,-. Mocht je geen mooie kopjes meer hebben, dan kun je die er ook bij kopen!

Lidl

Gezonder frituren

Veel mensen gooien hun snacks nog graag in het frituurvet, maar sinds een aantal jaar is dit echt niet meer nodig. De heteluchtfriteuses zijn dik in orde en hebben het vet niet meer nodig. Bij Aldi vind je zaterdag al een airfryer voor € 59,99. De Consumentenbond heeft deze machine als beste koop bestempeld!

Aldi

Wees de hitte voor

Weet je nog dat vorig jaar de ventilatoren op waren in de hittegolf? Wees het dit jaar voor met een mobiele airconditioner van € 199,- (ook online) of een simpel tafelmodel van maar € 17,99. Lidl heeft nog meer modellen die er qua prijs precies tussenin zitten. Een ventilator is niet alleen handig tegen de warmte, maar zit ook muggen in de weg!

Lidl

Voor op de camping

Aangezien we deze zomer waarschijnlijk in eigen land blijven, gaan veel mensen naar de camping. Een elektrische koelbox is dan wel ontzettend handig! Mocht er iets misgaan, dan krijg je ook nog 3 jaar garantie van Aldi. En dat allemaal voor € 49,99, ook online.

Aldi

Superborstel

Lidl heeft voor de tuin ook nog eens een superhandige borstel die zo’n beetje alles kan schoonmaken. Natuursteen, betonplamuur, tegels, het voorhoofd van je kinderen: het lijkt allemaal prima te kunnen. Nu bij Lidl te krijgen voor nog geen 5 tientjes, ook online.

Lidl