Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De fijnste inspiratie bij donkere dagen

13 januari 2021
Vrolijke interieurtips

De fijnste inspiratie bij donkere dagen

13 januari 2021

De lockdown gaat nog een paar weken door en dus zitten we veel binnen. Het populaire Instagram-account @budgethome selecteert elke week de beste aanbiedingen voor je interieur, deze week kiest Desiree de fijnste inspiratie bij donkere dagen voor je uit!

Fijnste inspiratie

Klik op de foto´s voor de hele folder van de betreffende winkel!

Lidl lamp

De eerste aanbiedingen komt van Lidl, dat deze hippe lampen in de folder heeft staan. Het zoutkristal zou ook nog een luchtzuiverende werking hebben! Probeer jij hem uit? Hij ligt voor € 12,99 in de bakken, maar is ook online in de Lidl Shop te bestellen.

Fijnste inspiratie

Xenos bijzettafel

Het zal je verbazen wat een bijzettafel kan doen voor je interieur. Bovendien is het gewoon handig om je boek of drankje op te leggen of zetten. Xenos is gesloten maar heeft een webshop, waarin je dit model ‘Bruno’ met een mooie 30 procent korting kunt bestellen.

Casa kussenhoes

Ook Casa brengt je spullen gewoon thuis. Daardoor kan iedereen profiteren van de 50 procent kortingactie op kussenhoezen, deze week in de folder te vinden. Ze zijn er in allerlei soorten en maten vanaf € 3,49. Er zit dus ongetwijfeld iets voor jou bij!

Fijnste inspiratie

Xenos mokken

Xenos is lekker bezig, want ook de mokken en bekers gaan in de ramsj. De winkel trekt er zomaar 30 procent af. Dus als jij het wel een beetje gehad hebt met altijd maar dezelfde kopjes, dan ben je er aan het goede adres. Let op de geselecteerde mokken en bekers.

Karwei lampen

Niets is belangrijker in de winter dan licht. Buiten kun je tussen 11:00 en 15:00 de meeste vitamine D opsnuiven, maar ook binnen tijdens de lange avonden is het fijn om (kunst)licht te hebben. Daarom zijn alle lampen bij Karwei 25 procent goedkoper dan normaal.

Fijnste inspiratie

Desiree runt al 5 jaar het Instagramaccount @budgethome (ruim 173 duizend volgers), waar ze dagelijks budgettips en interieurinspiratie deelt. Haar motto is dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn en laat dat ook zien in de blogartikelen op haar website.