Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De nieuwe deals van Aldi en Lidl op het gebied van gadgets

12 juli 2022
nieuwe deals

De nieuwe deals van Aldi en Lidl op het gebied van gadgets

12 juli 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke nieuwe deals er deze week zijn!

Nieuwe deals Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Het is zomer, dus dat betekent: insecten! Als je lekker in de tuin of op je balkon wil zitten, is het niet ideaal om steeds de vliegen en muggen van je af te moeten slaan. Dankzij deze elektrische insectenverdelgers is dat gelukkig verleden tijd. Ze hebben een bereik van 50 m2 en laten jou zorgeloos genieten van het lekkere weer.

nieuwe deals

Het is goed om af en toe je sieraden, horloges of kunstgebitten (als je die hebt, natuurlijk) schoon te maken. Maar goed, hoe doe je dat? Bij Lidl hebben ze daar een handig apparaat voor liggen. Stop ze in dit ultrasone reinigingsapparaat en binnen een vloek en een zucht is het klusje geklaard.

nieuwe deals

Als je komend schooljaar voor het eerst op kamers gaat – of als je deze zomer gaat kamperen – is het slim om een eigen keukentje te fabriceren. Met deze dubbele elektrische kookplaat kom je al een heel eind. De temperatuur per kookplaat is onafhankelijk te regelen.

nieuwe deals

Lidl

Goed, de insecten heb je kunnen verdelgen met het apparaat van Aldi. Maar heb je last van meer dieren en/of ongedierte? Dan kun je ze wegjagen met deze ultrasone dierenverjager. Hij werkt op basis van een zonnepaneeltje én is spatwaterdicht.

nieuwe deals

Als je dan toch gezellig in de tuin naar een dier wil kijken, kun je net zo goed een ‘neppert’ neerzetten. Deze lamp, die ook werkt met een zonnepaneel, heeft namelijk een tropische vogel op zich. Indien de zon er goed op heeft geschenen, kan-ie wel 8 uur lang schijnen.

En tot slot nog een handige tip voor de mensen die met de auto op vakantie gaan. Stel dat onderweg opeens je telefoon leeg is of dat de tablet van de kinderen op de achterbank nodig moet worden opgeladen. Hoe ga je dit doen? Dankzij deze autolader zijn die zorgen verleden tijd. En dat voor slechts drie eurootjes.