Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

De mooiste budget outfit (+ top 5 fashion)

29 juni 2020
Folderfavoriet

De mooiste budget outfit (+ top 5 fashion)

29 juni 2020

Jeltje is Budget Fashion Junkie! Ze is populair op op haar Instagram-kanaal @jel_nl (klik!) en selecteert elke week speciaal voor Reclamefolder.nl de beste aanbiedingen op het gebied van goedkope kleding. Naast de top 5 hadden we deze week ook een folderfavoriet-winactie.

De Folderfavoriet

Uit de Reclamefolder-app konden jullie een screenshot van jouw favoriete mode-item uit de folders naar Jeltje sturen. De allerleukste outfit krijgt een fashioncheque van € 100! Jeltje heeft een lekker aantal reacties gehad, waardoor het lastig kiezen was. Uiteindelijk is @luna39171 de winnaar geworden met de deal uit de folder van MS Mode. Gefeliciteerd, de fashioncheque komt je kant op!

Jeltjes top 5

Natuurlijk zocht Jeltje ook weer de mooiste fashion deals in de folders van Reclamefolder.nl op. Dit zijn ze geworden:

Klik op de foto’s voor de folder!

1. Trekpleister rokjes

We weten Trekpleister steeds beter te vinden voor budget fashion en deze week heeft de drogist voordelige rokjes in de aanbieding. Voor € 6,99 koop je al zo’n modieus rokje. Je kunt diverse prints oppikken!

Trekpleister

2. Etos Mikky zomercollectie

Mikky Kiemeney heeft een collectie bij Etos en die is lekker voordelig te noemen. Klik verder voor het volledige aanbod van tassen, shawls, kettingen en meer, vanaf maar € 5,99!

Etos

3. Lidl PUMA rugzak

Deze klassieker doet het altijd goed, bij zowel kinderen, tieners als volwassenen. Het fijne merk Puma is nu bij Lidl te vinden met rugzakken, die in plaats van bijna € 20,- maar € 12,99 kosten.

Lidl

4. HEMA badmode

Als je recent op het strand bent geweest, dan heb je ongetwijfeld een badhanddoek van HEMA gezien. Maar ze hebben meer! Kijk maar eens naar onderstaande outfits, die je helemaal in zomersferen brengen.

Folder pagina

5. Aldi maxirok

Als laatste selecteerde Jeltje een maxirok van Aldi. De Duitse supermarktketen heeft een mooi roze exemplaar voor maar € 6,99 in de bakken liggen.

Aldi

Meer budget fashion? Volg Jeltje dan op Instagram!