Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Deals bij Aldi & Lidl: 6 leuke gadgets

31 mei 2022
deals bij aldi & lidl

Deals bij Aldi & Lidl: 6 leuke gadgets

31 mei 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige apparaten en leuke gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat de deals bij Aldi & Lidl van deze week zijn!

Deals bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij deze zomer lekker relaxen? Zorg dan dat je deze opvouwbare hangmat met standaard in huis hebt gehaald. Hij is ideaal voor op het balkon, in de tuin of om mee te nemen op vakantie. Zie jij jezelf al liggen, lekker met een goed boek of tijdschrift?

deals bij aldi & lidl

Stel dat het deze zomer weer heet wordt in Nederland; dan is het lekker als je even kunt afkoelen. Met deze opvouwbare buitendouche krijg je lekkere verkoeling in de buitenlucht. Hang hem op in de tuin en stap er geregeld onder voor een koude plens op je gezicht.

deals bij aldi & lidl

Om te zien of het zin heeft om in de hangmat te liggen of op de buitendouche te gebruiken, kun je dit weerstation raadplegen. Op nauwkeurige wijze meet dit apparaat het weer en geeft hij de temperatuur weer. Zo weet je precies wat je te wachten staat, ook handig met het oog op je outfitkeuze voor die dag 😉

deals bij aldi & lidl

Lidl

Voor degenen die altijd onderweg zijn en toch vitamines willen binnenkrijgen: deze smoothiemaker to go doet wat z’n naam al zegt. Stop er fruit, groente en bijvoorbeeld yoghurt in en je maakt onderweg de heerlijkste smoothies. Zo blijf je gezond bezig en heb je altijd wat lekkers bij je.

deals bij aldi & lidl

Handig voor in de (buiten)keuken! Met deze dubbele inductiekookplaat kook je heel eenvoudig elektrisch. Er zijn verschillende standen en hij is makkelijk te reinigen dankzij het glazen oppervlak.

Tot slot nog even deze tip: gezellige led-lampjes voor buiten en/of binnen! Het snoer is in totaal wel 10 meter land en er hangen 15 lampionnen aan. Zo creëer je meteen een warme sfeer.