Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Deze apparaten zijn in de aanbieding bij Aldi & Lidl

11 augustus 2022
deze apparaten

Deze apparaten zijn in de aanbieding bij Aldi & Lidl

11 augustus 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check deze apparaten bij Aldi & Lidl!

Deze apparaten liggen in het schap bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Heb je in de zomer lekker uitgebuikt? Dan is het tijd om weer fit te worden! Met dit sporthorloge worden jouw prestaties nóg beter en raak je meer gemotiveerd. Natuurlijk kun je hem ook als ‘gewoon’ horloge gebruiken.

deze apparaten

In het najaar gaat iedereen weer binnen zitten en vaak komt dan de gourmetset op tafel. Doe het straks helemaal anders en zet deze bakplaat neer. Dat wordt gezellig grillen!

deze apparaten

Je hebt speakers en je hebt speakers. Dit is er duidelijk één in die laatste categorie. Deze bouwplaatsradio heeft een link volume, kan wel tegen een stootje en is te verbinden door middel van Bluetooth. Als de accu helemaal is opgeladen, kun je 5 uur draadloos van muziek genieten.

deze apparaten

Lidl

Fleur je tuin op met een gezellige solar LED-lamp. De set is 3- of 6-delig en de lampjes gaan automatisch aan als het donker wordt. Zodra dat het geval is, heb je 6 tot 8 uur profijt van leuke lichtjes in de tuin.

deze apparaten

Meer op zoek naar een lamp om bij te klussen? Ook daarvoor kun je terecht bij Lidl. De kop is opklapbaar en heeft 2 lichtbronnen. Inclusief USB-kabel om ‘m op te laden.

En tot slot nog even deze tip: controleer kleine ruimtes en moeilijk toegankelijke plekken met deze inspectiecamera. Altijd handig om in huis te hebben als er opeens een leiding verstopt zit, bijvoorbeeld. Inclusief spiegel, haak, dubbele haak en magneet.