Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Dirk en Aldi hebben weer leuke apparaten

13 juli 2021
Header afbeelding voor Dirk en Aldi hebben weer leuke apparaten

Dirk en Aldi hebben weer leuke apparaten

13 juli 2021

Supermarkten als Dirk en Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige en goedkope gadgets en apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 5 tips voor leuke non-food aanbiedingen uit hun folders, dus check snel welke deals ze nu hebben!

5 tips bij Dirk en Aldi

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en de hele folder!

Dirk

Met dit apparaat sla je drie vliegen in één klap. Het is namelijk een airco, luchtontvochtiger én ventilator! Hij komt met afstandsbediening, heeft een timer en is energiezuinig. Daarnaast is er ook een ingebouwde slaapfunctie: zo heb jij geen last meer van klamme nachten. Nu met flinke korting bij Dirk!

Dirk en Aldi

Er staan bijna wekelijks wel aanbiedingen op het gebied van (draadloze) oortjes in de folders. Zo is ook dit setje flink afgeprijsd. De oortjes zijn erg functioneel bij het sporten, maar je kunt ze natuurlijk ook voor ‘gewoon’ gebruiken.

dirk en aldi

Aldi

Altijd al gedroomd van een speedboot? Aldi laat je dromen uitkomen. Goed, het is natuurlijk een speelgoedexemplaar, maar dit bootje zorgt ongetwijfeld voor flink wat plezier. Hij is op afstand bestuurbaar en kan wendbaar manoeuvreren. Je kunt in de winkel kiezen uit 2 varianten.

dirk en aldi

Voor de liefhebbers van cappuccino: een mooie melkopschuimer. Binnen no time heb je melk opgeschuimd of opgewarmd. Er zit ook een oververhittingsbeveiliging op. Handig!

Tot slot nog deze tip: een campingventilator. Erg welkom als je deze zomer gaat kamperen en er toch een hittegolf aankomt. Natuurlijk is ‘ie ook gewoon thuis te gebruiken, dus als je naar verkoeling snakt…