Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Dit is de nieuwe Playstation 5 van Sony

12 juni 2020
Playstation 5

Dit is de nieuwe Playstation 5 van Sony

12 juni 2020

Sony heeft het ontwerp van zijn nieuwe spelcomputer, de PlayStation 5, laten zien. Het Japanse bedrijf komt met een versie met en een zonder ingang voor cd’s. De console ziet er wel heel spannend uit.

Playstation 5 lijkt op ruimteschip

Hij staat in principe verticaal en heeft witte, licht afgebogen zijpanelen met daartussen een zwarte basis met blauwe verlichting. De console kan echter ook horizontaal neergezet worden. Het ontwerp sluit met zijn combinatie van wit en zwarte en blauwe accenten aan bij het uiterlijk van de controllers, die Sony in april al toonde.

Bij Bruna koop je handige cadeaukaarten voor de Playstation!

Wel of geen schijfjes erin?

Aan de voorkant zitten usb-poorten, maar de overige aansluitingen waren niet zichtbaar. Rechts aan de voorkant zit verticaal de schijfingang, maar er komt ook een variant die geen diskdrive heeft: de Digital Edition. Sony toonde verder een laadstation om 2 controllers te laden, een hd-camera voor de console, een afstandsbediening en de draadloze koptelefoon. Deze komen allemaal in het wit.

Waarschijnlijk kun je de Playstation 5 aan het eind van het jaar kopen, precies op tijd voor Sinterklaas en Kerst. Blijf je liever trouw aan je Xbox of PS4? Check dan hier de aanbiedingen van Intertoys van deze week.