Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Dit is de nieuwe Sylvie Meis-collectie van Aldi

14 juli 2022
sylvie meis aldi

Dit is de nieuwe Sylvie Meis-collectie van Aldi

14 juli 2022

Sylvie Meis verbaasde vorig jaar vriend en vijand door met Aldi in zee te gaan. De Duitse budgetsupermarkt is immers andere koek dan befaamde lingeriemerken als Hunkemöller. Toch bleek het een gouden zet: de lijn van La Meis vloog de winkels uit. Het is dus geen verrassing dat Meis en Aldi opnieuw de handen ineen hebben geslagen voor een nieuwe collectie.

Sylvie Meis Aldi

De nieuwe collectie is vanaf zaterdag 16 juli verkrijgbaar. Van ondergoed tot pyjama: voor ieder is er wel wat wils. Wij zetten alles voor je op een rijtje, zodat je zaterdag startklaar kunt staan om je slag te slaan bij Aldi.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

Sylvie Meis loungewear

Voor slechts €12,99 heb je een heerlijk ‘chill-setje’ in huis. Trek na een harde dag werken deze loungewear aan en geniet van de lekker zittende stof. Hier voel je je echt helemaal vrij in.

sylvie meis aldi

Sylvie Meis shortama

In de zomer heb je geen zin in een dikke, lange pyjama. Daarom biedt een shortama prima uitkomst. Meis heeft 3 verschillende setjes ontworpen, dus je hebt lekker veel keus.

sylvie meis aldi

Sylvie Meis ochtendjas

Houd ’s ochtends de warmte van de nacht vast met een fijne ochtendjas. Want wat is er lekkerder dan een ochtend rondlopen in je badjas? En tja, hoewel het een ochtendjas wordt genoemd, kun je hem natuurlijk ook prima ’s avonds aantrekken.

sylvie meis aldi

Sylvie Meis kaftan

Geen zin in een ochtendjas? Of wil je iets hebben om snel over je bikini of badpak heen te gooien? Meis heeft daar dé oplossing voor: een kaftan. Keuze uit 3 varianten.

sylvie meis aldi

Sylvie Meis bikini en badpak

Spring het water in met Sylvie! Twee kekke bikini’s en een luxueus badpak voor slechts €14,99 per stuk. Dit kun je niet laten liggen, toch?

Sylvie Meis lingerie

En tot slot: een lingerieset kon natuurlijk niet uitblijven. Er is keuze uit twee varianten: zwart en huidkleurig/zachtroze. Let er wel op dat je de bh en de slip (Brazilian of string) apart moet aanschaffen.