Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Dit zijn de leukste 1 aprilgrappen van 2021

1 april 2021
1 aprilgrappen

Dit zijn de leukste 1 aprilgrappen van 2021

1 april 2021

1 april, kikker in je bil! Heb jij al een paar goeie 1 aprilgrappen uitgehaald? Enkele bekende bedrijven pakten vandaag helemaal uit en kwamen met de volgende inhakers op de proppen. Ben jij erin getrapt?

1 aprilgrappen

Zuivelhoeve
Laten we beginnen met Zuivelhoeve. De producent van Boer’n yoghurt zou namelijk een nachtcrème op de markt willen brengen. “Boer’n yoghurt is niet alleen heel lekker, maar ook goed voor je huid! Yoghurt bevat natuurlijk veel goede voedingsstoffen, waaronder eiwit, calcium en vitamine B12 en B2. Door de volle structuur trekt de crème snel in en kalmeert de huid”, schrijft het bedrijf op Facebook.

Efteling
De Efteling is vanwege corona nog even gesloten, maar als het park straks weer opengaat, krijgen de bezoekers met een nieuwe ‘regel’ te maken. Het pretpark heeft namelijk een techniek ontwikkeld waarbij mensen eerst hun maaginhoud moeten laten checken alvorens ze de achtbaan ingaan. Op deze manier wordt het braakrisico beperkt. Wel zo fris!

1 aprilgrappen

Febo
Bij de Febo kun je sinds jaar en dag de befaamde grillburger uit de muur trekken. Voor de liefhebbers van deze snack is er nu goed nieuws: er komt een grillburger-milkshake met sesamtopping. “Ongelofelijk lekker….”, aldus Febo zelf.

Domino’s Pizza
Ook een andere snackketen heeft een geinige 1 aprilgrap bedacht. Domino’s Pizza wil voor eens en altijd afrekenen met de pizza Hawaii-discussie. Vandaar dat een ingrijpend besluit werd genomen: ze stoppen met het verkopen van ananas op pizza’s.

1 aprilgrappen

Volkswagen
Elektrisch rijden is de toekomst, lijkt Volkswagen te weten. Het 84 jaar oude bedrijf voert daarom een naamswijziging door: ze heten nu geen Volkswagen meer, maar Voltswagen!

EasyToys
Wanneer je ‘speelgoed’ voor volwassen koopt, is het wel zo fijn dat je pakketje vervolgens een beetje discreet wordt thuisbezorgd. De kans dat dit opvallende bezorgbusje van EasyToys er daadwerkelijk gaat komen, lijkt ons dan ook zeer klein.

1 aprilgrappen

AkzoNobel
Verfproducent AkzoNobel heeft ‘MoodPaint’ ontwikkeld. Dit is verf die zich aanpast aan je gemoedstoestand. “De kleur verandert naargelang je stemming: maakt je vrolijk als je je down voelt, stimuleert je creativiteit als je geen inspiratie hebt en geeft je nieuwe energie als je zin hebt om te feesten.” Zou stiekem best tof zijn als dit er ooit komt!

Jamin
Snoepwinkel Jamin wordt Japlus. De winkel is alle negativiteit rondom het woordje ‘min’ helemaal zat en wil op deze manier wat meer positiviteit uitstralen.

Tikkie
Ben je vrienden die niet reageren op Tikkies ook zo zat? Dan heeft Tikkie nu dé oplossing: wanneer je op de knop ‘postduif’ drukt, versturen zij je Tikkie op deze ouderwetse manier naar je vriend.

1 aprilgrappen

Hema en Lowlander Beer
De tompoucen van Hema zijn wereldberoemd in Nederland. Reden voor brouwerij Lowlander Beer om een biertje met deze smaak op de markt te brengen. Hoewel het om een 1 aprilgrap gaat, is iedereen in de Instagram-reacties erg positief.

1 aprilgrappen

New York Pizza
Pizza en soep: dat klinkt als een lekkere combinatie. New York Pizza zou daarom een vloeibare pizza pepperoni op de markt willen brengen, inclusief deeg-croutons.

1 aprilgrappen

Schoonenberg HoorSupport
Een gehoorapparaat waarbij je dingen juist niet hoort in plaats van wel. Audicien Schoonenberg doet mee aan de reeks 1 aprilgrappen en lanceert vandaag de Lypra 1. Bij dit toestel kun je geluiden selecteren die daarna worden weggefilterd, bijvoorbeeld het geblaf van een hond. Tip: lees Lypra 1 eens achterstevoren…

1 aprilgrappen

Daelmans
We begonnen met een crème voor het gezicht en we eindigen ermee. Daelmans, fabrikant van stroopwafels, komt met de Stroop Face Essence. Een gezichtsmasker waar je huid van gaat stralen, aldus Daelmans.

1 aprilgrappen