Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Dit zijn de meestverkochte producten van Action

18 februari 2021
Meest verkochte producten Action

Dit zijn de meestverkochte producten van Action

18 februari 2021

Sinds een week zijn Action en andere warenhuizen bezig met click & collect en dus kunnen we met zijn allen weer spulletjes in huis halen. Wat zijn de meestverkochte producten van Action?

Meestverkochte producten Action

Er ging niets vaker over de toonbank van Action dan keukenpapier. Pure Soft gaat al voor € 2,51 per kilo weg, dat is behoorlijk voordelig. Deze week heeft de discounter onderstaande weekaanbieding voor € 1,68.

© Action

2. Afvalzakken/vuilniszakken

Ook al zo’n heerlijk product om bij Action te kopen: vuilniszakken. Je kunt ze in alle soorten en maten krijgen, óók via Click & Collect.

3. Printpapier

Op nummer 3 vinden we printpapier, want zonder dode bomen kunnen we niet! Ook dit belangrijke artikel kun je op dit moment krijgen.

4. Huishouddoekjes

Ook al zo’n product die we graag in ons (virtuele) mandje gooien: huishouddoekjes. Van het eigen merk en dus heel voordelig.

© Action

5. Waxinelichtjes

Wij hebben vaak moeite om de kaarsen en waxinelichtjes te vinden… Maar andere klanten blijkbaar niet, want ze staan op 5!

6. Gasaanstekers

Last but not least: de gasaansteker. Al voor € 0,67 krijg je hem mee en kun je je gasfornuis (of iets anders) aansteken.

Bestellen gaat op dit moment via de site van Action, de winkels blijven waarschijnlijk in elk geval tot 2 maart nog gesloten.