Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Douze points! Hapjes voor finale Songfestival

21 mei 2021
finale songfestival

Douze points! Hapjes voor finale Songfestival

21 mei 2021

We hebben er lang op moeten wachten, maar zaterdagavond is het eindelijk zover. Dan staat namelijk de finale van het Eurovisie Songfestival op het programma. Volgens de televisiegids belooft het een lange avond te worden, dus sla snel wat lekkere hapjes in!

Hapjes voor finale Songfestival

Supermarktketen Coop heeft een speciale ‘Songfestival-hapjeslijn’ opgezet. Van popcorn tot tompoucen en van koekjes tot snoepjes: je kunt het zo gek niet bedenken. Kom dus helemaal in de Eurovisiesfeer met deze lekkernijen.

finale songfestival
finale songfestival
finale songfestival
finale songfestival

Bier

Maar natuurlijk hebben andere supermarkten ook genoeg lekkere dingen in de aanbieding. Zin in een biertje? Dan heeft Albert Heijn een mooie bonusknaller voor je. Een kratje Heineken scoor je daar nu voor slechts €9,99!

Chips

Op zo’n avond moet je natuurlijk ook een paar zakken chips in huis hebben. Veel supermarkten hebben acties als ‘2 zakken voor €2,-‘ en dan kan Jumbo natuurlijk niet achterblijven. Lekker!

Chocolade

Een stukje chocolade doet het ook altijd goed. Een heerlijke Côte d’Or-reep bij Deen scoor je nu voor slechts €2,-.

Cola of Fanta

Flesje frisdrank nodig? Plus heeft een fijne actie. Een literfles Fanta of Coca Cola (allerlei smaken) kost dit weekend maar een euro.

Snacks

Zin in iets warms? Warm dan tijdens het kijken een lekkere loempia of kaasstick op. 2 pakken Duca Snacks zijn bij DeKaMarkt nu €3,49.

Tapas

Stel bij Poiesz voor €5,- een lekker borrelplankje samen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten tapas en kaas. Heerlijk!