Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Foldertoppers op het gebied van gadgets bij Aldi en Lidl

20 september 2022
foldertoppers

Foldertoppers op het gebied van gadgets bij Aldi en Lidl

20 september 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel de foldertoppers van deze week!

Foldertoppers Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Zet deze bijzondere ledzuil in je huis en geniet van licht tijdens de donkere dagen. Je hebt keuze uit 3 varianten: mat wit, met vlam-effect en met fonkelend effect. Hij is iets meer dan een meter hoog, dus hij gaat zeker opvallen.

foltertoppers

Tsja, of het slim is om met de huidige energieprijzen een terrasverwarmer aan te schaffen? Dat is aan jou. Voor 100 euro zit je deze winter wel lekker warm buiten, of je bewaart ‘m voor een andere keer.

foltertoppers

Koop nu alvast een bubbelbad voor volgend jaar zomer. Je bespaart bij Aldi maar liefst €134,70 en krijgt daar een Lay-Z spa bubbelbad voor terug. Inclusief pomp en afdekzeil.

foldertoppers

Lidl

Op zoek naar een luchtbevochtiger en/of -verfrisser? Bij Lidl ben je aan het juiste adres. Met behulp van ultrasone trillingen produceert dit apparaat een fijne, koele nevel. Keuze uit 2 varianten.

foltertoppers

Een roterend scheerapparaat voor slechts 2 tientjes: dat kun je niet laten liggen. Het nauwkeurige systeem zorgt ervoor dat jij er pico bello bijloopt. En handig: hij is waterbestendig.

En tot slot deze tip: een dweil met sproeifunctie. Zo hoef je je dweil nooit meer in een emmer met sop te dopen. Kind kan de was doen!