Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Fris je huis op in 2021 met deze deals

6 januari 2021
Vrolijke interieurtips

Fris je huis op in 2021 met deze deals

6 januari 2021

In samenwerking met Reclamefolder.nl selecteert het populaire Instagram-account @budgethome elke week de beste aanbiedingen voor jouw interieur. Boost je interieur met de tips van Desiree! Fris je huis op in 2021 met deze deals!

2021 deals

Klik op de foto´s voor de gehele folder van de winkels!

Ze zijn allemaal online te bestellen, aangezien deze niet-essentiële winkels dicht zijn tijdens de lockdown.

Kwantum vaas Bezon

Wat een vaas al niet kan doen voor een kamer. Met deze mooi Bezon-vazen van Kwantum zit je er weer als nieuw bij, en ze kosten maar € 7,- per stuk. Ze zijn er in diverse maten.

2021 deals

Wehkamp dekbedovertrekken

Vergeet ook je slaapkamer niet als je je huis een mini-make-over geeft! Wehkamp geeft deze week veel korting, namelijk 1+1 gratis, op een hoop dekbedovertrekken en hoeslakens. Tijd om je afgeleefde bedspullen een update te geven.

Leen Bakker

De Top 2000 op de radio is afgelopen, maar Leen Bakker heeft de actie nog even verlengd. Hij loopt nu nog 1,5e week door tot en met 17 januari. Op de beste 2000 artikelen, door de winkel uitgekozen, krijg je 20 procent korting. Klinkt goed toch?

2021 deals

Kwantum vloerkleden

De vloerkleden zijn flink in aanbieding bij Kwantum. Je kunt ze, online, uiteraard, met kortingen tot liefst 40 procent bestellen. Het model Newark moet wel net even in je interieur passen maar dan heb je er ook een goede aan!

Wehkamp bank

Ze zijn niet goedkoop, maar de korting is wel groot op deze banken van Wehkamp. En zeg nu zelf, we willen toch allemaal lekker zitten? Deze hoekbank Brent is met € 1000 euro (!) korting te krijgen, zo blijkt uit de folder van deze week. Katsjing!

2021 deals

Desiree runt al 5 jaar het Instagramaccount @budgethome (ruim 173 duizend volgers), waar ze dagelijks budgettips en interieurinspiratie deelt. Haar motto is dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn en laat dat ook zien in de blogartikelen op haar website.