Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Ga op speeddate en vind de liefde in de IKEA

16 januari 2023
liefde in de Ikea

Ga op speeddate en vind de liefde in de IKEA

16 januari 2023

Ben jij op zoek naar een leuke partner? En heb je alle datingapps al uitgespeeld? Ga dan op zaterdagavond 4 februari naar IKEA Utrecht! Het Zweedse woonwarenhuis organiseert daar namelijk een speeddate voor singles van 18 jaar en ouder. Doe mee en wellicht vind jij de liefde in de IKEA!

Liefde in de IKEA

Bij de IKEA denk je waarschijnlijk aan Zweedse balletjes en leuke meubels. Maar op 4 februari wordt de Utrechtse IKEA helemaal omgetoverd tot ultieme speeddatelocatie. Verschillende delen van de showroom en het restaurant worden omgebouwd tot dateplekken. Van een romantische date bij led-kaarslicht in het restaurant tot een gezellig gesprek op een showroombed: het kan die avond na sluitingstijd allemaal.

De deuren openen vanaf 19.00 uur. Iedereen krijgt een goodiebag gevuld met onder andere ‘gespreksstarters’; handig voor een date die iets stroever verloopt. Om 20.00 uur begint het speeddaten en tot 21.30 uur gaat elke 5 minuten – met pauzes tussendoor – de ‘buzzer’ om de volgende date in te luiden. Na afloop van de daterondes blijft het restaurant nog even open, zodat er nagepraat kan worden. 

Date voor de planeet

IKEA organiseert deze speciale avond natuurlijk niet zomaar. Ze willen namelijk – met een knipoog – aandacht vragen voor energiebesparing in huis. Want samenzijn bespaart energie: er hoeft maar 1 thermostaat aan en dat geldt ook voor de tv, oven en kookplaat.

Zo doe je mee

Ben je 18 jaar of ouder en klinkt dit wat jou betreft als dé perfecte date? Meld je dan aan via de website van IKEA. Bij je aanmelding geef je aan of jij je identificeert als vrouw, man of non-binair, in welke leeftijdsgroep je wilt daten, waar je woont, of je een ochtend- of avondmens bent, en of je voorkeur uitgaat naar Zweedse balletjes of een veggie hotdog. Zo kom je in de juist speeddate-groep terecht en ontmoet jij wellicht de liefde van je leven!

Wonen aanbiedingen en folders

Wil jij weten wat er momenteel in de aanbieding is in de categorie ‘Wonen’? Bekijk dan snel alle aanbiedingen.