Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgetdeals! 6 tips uit de folders van Aldi & Lidl

29 maart 2022
gadgetdeals

Gadgetdeals! 6 tips uit de folders van Aldi & Lidl

29 maart 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope gadgets en handige apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke gadgetdeals ze nu weer hebben!

Gadgetdeals bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij je huis versieren tijdens Pasen? Of heb je gewoon zin in een lentegevoel? Hang dan deze leuke paasslinger op. Er is gewerkt met gedroogde bloemen, wat de boel meteen lekker fleurig maakt. Deze unieke versiering is nu bij Aldi voor een zacht prijsje te koop.

gadgetdeals

Dit is handig! Zet een bewateringscomputer op je buitenkraan en laat de techniek zijn werk doen. Hij zal zorgen dat de plantjes automatisch bewaterd worden én bespaart water door de regensensor. Bovendien is-ie eenvoudig te programmeren, zodat iedereen ‘m kan aansluiten.

gadgetdeals

Als je nog een goede televisie nodig hebt, dan is deze deal misschien wel het uitpluizen waard. Op de smart-tv van Medion kun je onder meer bekende streamingdiensten aansluiten. Verder heeft-ie ook een internetbrowser en je kunt er natuurlijk ook je ‘normale’ televisieabonnement op aansluiten.

gadgetdeals

Lidl

Met deze bovenarmbloeddrukmeter meet je – je verwacht het waarschijnlijk al – de bloeddruk aan je bovenarm. Zo kun je op tijd worden gewaarschuwd voor mogelijke hartritmestoornissen.

gadgetdeals

Textiel stomen? Dat is met deze stoomborstel zo gepiept. Hij heeft een waterreservoir van 250 milliliter en een snoerlengte van 2,2 meter. Komt met borstelopzetstuk voor stevige stoffen. Handig!

Geef jezelf – of iemand anders – unlimited massages cadeau! Dit Shiatsu-nekmassagekussen maakt alles lekker los en zorgt voor heerlijke ontspanning. Heeft bovendien een licht- en warmtefunctie.