Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgets bij Aldi & Lidl: veel scherp geprijsde apparaten

19 juli 2022
gadgets bij aldi & lidl

Gadgets bij Aldi & Lidl: veel scherp geprijsde apparaten

19 juli 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check de gadgets bij Aldi & Lidl!

Gadgets bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Trim je neus, oor en/of wenkbrauwen met deze speciale trimmer van Philips. Door middel van Precision Trimtechnologie doe je dat heel precies, zonder trekkende bewegingen.

Gadgets bij Aldi & Lidl

Heb jij een senior in je omgeving? Of wil je zelf een telefoon met lekker overzichtelijke, grote knoppen? Deze Beafon Seniorentelefoon is dan perfect geschikt. Hij heeft zelf een camera, zaklamp en Bluetooth-functie!

Gadgets bij Aldi & Lidl

Het is altijd handig om een goede föhn in huis te hebben. Bij Aldi sla je voor 2 tientjes je slag. De ionentechnologie zorgt voor een gladde en zachte haarstructuur. Lekker!

Gadgets bij Aldi & Lidl

Lidl

Met deze tropische temperaturen is het leuk om te kijken hoe warm het precies is. Dat kun je doen door te Googelen of het journaal te kijken, maar wat is er leuker dan zelf voor weerman/weervrouw te spelen? Haal dan snel je eigen draadloze weerstation in huis.

Gadgets bij Aldi & Lidl

Poets extra goed je tanden met deze elektrische tandenborstel van Oral-B. Hij verwijdert zelfs twee keer zoveel tandplak als een gewone tandenborstel! En handig: je krijgt er twee opzetborstels bij.

En tot slot nog even deze tip: een airfryer van Philips die ruim €50,- goedkoper is dan elders! Geschikt voor bakken, grillen en braden. Ook kun je er ‘gezond’ mee frituren. Komt dus altijd wel van pas!