Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgets en apparaten bij Aldi, Dirk & Lidl

30 november 2021
gadgets en apparaten

Gadgets en apparaten bij Aldi, Dirk & Lidl

30 november 2021

Winkels als AldiDirk en Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope, handige gadgets en apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat ze nu weer hebben.

Gadgets en apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Een geroosterd boterhammetje… Is er een betere manier om de ochtend mee te beginnen? Een toaster is een must-have voor elke keuken. Heeft 7 standen en een praktische kruimellade.

Gadgets en apparaten

Zweef door de huiskamer met jouw gave helikopter. Hij kan tegen een stootje, dus je kunt je gekste stunts uithalen. Maar pas natuurlijk wel op! Ook geschikt voor buiten. (Leuke cadeausuggestie voor Sinterklaas/kerst!)

Gadgets en apparaten

Dirk

Bij deze tijd van het jaar hoort natuurlijk maar één ding: gourmetten. Deze gourmetset is perfect voor met z’n tweeën, maar is uit te breiden tot 10 personen door andere sets aan te sluiten. Eetsmakelijk!

Gadgets en apparaten

Ook dit is een mooie cadeautip. Elke muziekliefhebber moeten tegenwoordig wel een platenspeler in huis hebben. Dit model is prima geschikt om oude en nieuwe lp’s mee af te spelen. Met ingebouwde speakers en USB-ingang, zodat je platen kunt digitaliseren!

Gadgets en apparaten

Lidl

Warmpjes bij de haard zitten, dat wil toch iedereen? Met deze elektrische haard kan dat! Heeft een houtvuur-effect en is ook te gebruiken als sfeerverlichting. In dat geval komt er geen warmte van af.

En tot slot deze handige thermoskan met pomp. Als je veel op pad bent, komt dit vast van pas. Forse inhoud (2,2 liter), dus laat die dorst maar gelest worden!