Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgets in de supermarkt: deze apparaten scoor je met korting

27 februari 2023
gadgets in de supermarkt

Gadgets in de supermarkt: deze apparaten scoor je met korting

27 februari 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor apparaten in de aanbieding, dus kijk snel voor goedkope gadgets in de supermarkt!

Gadgets in de supermarkt

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Heb jij geen zin om op te staan, maar wil je wel zien hoe laat het is? Zet dan deze projectie-wekkerradio in je slaapkamer. Dit apparaat projecteert de tijd op je muur of op het plafond, zodat jij lekker kunt blijven liggen.

gadgets in de supermarkt

Het is best verstandig om af en toe je leidingen en afvoeren te reinigen. In de supermarkt heb je daar allerlei producten voor, maar het is weleens goed om dit niet met chemische producten te doen. Gebruik daarom deze ontstoppingspomp.

gadgets in de supermarkt

Lidl

Nog een wekker in dit lijstje met tips. Dit apparaat kan de tijd niet weergeven op de muur of het plafond, maar is wél een oplader voor je mobiele telefoon of smartwatch. Op het ‘oplaadgedeelte’ kun je namelijk apparaten neerleggen die geschikt zijn om draadloos op te laden.

gadgets in de supermarkt

Deze zoutkristallen lamp staat leuk in je huis én zegt meteen voor een bevorderende ademhaling (dankzij de luchtzuiverende functie). De lamp is handvervaardigd van massief zoutkristal, dus best uniek!

gadgets in de supermarkt

Dirk

Is een keuken zonder blender wel echt een keuken? Haal dit handige apparaat snel in huis en maak de lekkerste smoothies of gebruik ‘m voor iets anders.

Een weegschaal is ook altijd handig om in huis te hebben. Deze week ligt er eentje voor slechts 7,99 euro in het schap bij Dirk!