Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgets scoren bij Aldi, Lidl & Dirk

7 februari 2023
gadgets scoren

Gadgets scoren bij Aldi, Lidl & Dirk

7 februari 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor apparaten in de aanbieding, dus ga snel gadgets scoren met korting!

Gadgets scoren

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Met deze radiografische projectieklok weet jij precies hoe laat het is. De klok projecteert de tijd op de muur, zodat je lekker in bed kunt blijven liggen terwijl je de tijd ziet. bijvoorbeeld. Ook wordt weergegeven wat de datum, temperatuur en dag het is.

gadgets scoren

Heb je geen ingebouwd fornuis? Dan biedt deze dubbele inductieplaat een prima uitkomst. De twee inductievelden kun je apart van elkaar bedienen, zodat je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Wanneer er geen pannen meer op staan, schakelt-ie zichzelf bovendien automatisch uit.

gadgets scoren

Lidl

Haal wat gezelligheid in huis! Deze LED-kamerfontein zorgt voor een warme sfeer en valt, op het leuke uiterlijk na, niet op. Door de stille waterpomp kun je ‘m namelijk ongestoord neerzetten.

gadgets scoren

Maak je keuken compleet met deze multihakker. In deze hoogwaardige mixkom van glas hak je o.a. groenten, fruit, kruiden en noten makkelijk in kleinere stukjes. Ook geschikt voor het crushen van ijs en kloppen van room.

gadgets scoren

Dirk

Wil jij voortaan nog sneller een kopje thee zetten? Dan is deze waterboiler echt iets voor jou! Binnen 10 seconden heb je een dampend kopje kokend water voor je neus staan. Ideaal!

En tot slot deze tip voor de zijslapers. Deze groep kan nog comfortabel liggen met dit kussen tussen de benen. Scoor ‘m snel met € 10,- voordeel!