Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gadgets van Aldi & Lidl: dit scoor je deze week

1 november 2022
gadgets van aldi & lidl

Gadgets van Aldi & Lidl: dit scoor je deze week

1 november 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets uit hun folders, dus check snel welke gadgets van Aldi & Lidl met korting in het schap liggen!

Gadgets van Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wist je dat je broodroosters ook kunt digitaliseren? Op dit apparaat zitten geen ingewikkelde hendeltjes, maar functionele touch knoppen. Er zijn zes bruiningsgraden en er is een ontdooifunctie. Inclusief handige accessoires.

gadgets van aldi & lidl

Maak zelf de lekkerste pizza’s met deze multifunctionele pizzamaker. Je hoeft voortaan niet meer naar de Italiaan en de diepvriespizza’s kun je ook laten liggen.

gadgets aldi & lidl

Dankzij deze wekkerradio weet je hoe laat het is én kun je genieten van je favoriete radiozenders. Handig, zo net na het ingaan van de wintertijd. Misschien is je interne klok wel ontregeld en dankzij dit apparaat ben je snel weer bij de tijd.

gadgets van Aldi & Lidl

Lidl

Leest Sinterklaas mee? Deze racebaan is nu met flink wat korting verkrijgbaar in de webshop van Lidl. Je hebt de keuze uit twee varianten: Lamborghini of Porsche. En extra leuk: er is een turboknop voor extra snelheid.

gadgets van aldi & lidl

Kom helemaal in de kerstsfeer met deze lichtgevende figuren. Ze geven allemaal licht en je kunt ze op timer-stand zetten, zodat je lekker lang kunt genieten van deze gezelligheid. Keuze uit één rendier, één kerstman, een setje met vier rendieren of een setje met vier kerstmannen.

En tot slot nog deze tip: een keramische verwarmingsventilator. Ideaal om kleine ruimtes te verwarmen en geld te besparen op je energierekening. Inclusief handige afstandsbediening.