Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Gierige Gerda tipt: groente en fruit met korting

19 juli 2021
gezond eten

Gierige Gerda tipt: groente en fruit met korting

19 juli 2021

Gierige Gerda helpt Reclamefolder.nl én jou bij het selecteren van de beste deals rondom eten en drinken. Je kent haar misschien al wel van haar blog of Instagram (en neem anders zeker eens een kijkje ;)). Ook deze week heeft ze, speciaal voor jou, 5 tips uit de folders. Groente en fruit met korting!

Groente en fruit

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Avocado’s bij Lidl

De zomer is hét moment om te profiteren van voordelige groente-en-fruit-aanbiedingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze korting: slechts €0,50 voor een avocado! Goedkoper zijn ze nauwelijks te vinden. Tip: vries het vruchtvlees in en profiteer lekker lang van deze deal.

groente en fruit

Nederlandse aardbeien bij Aldi

Ook dit is een koopje! Zelden zie je zo’n portie aardbeien voor minder dan €2,50 liggen. Lekker op een beschuitje of ‘gewoon’. Natuurlijk kun je ze ook invriezen, maar aardbeien verliezen dan wel hun stevigheid.

groente en fruit

Galia of Cantaloupe meloen bij Dirk

Hmmm, meloen! Zo’n joekel is vaak best prijzig, dus gelukkig biedt Dirk deze week uitkomst.

groente en fruit

Komkommers bij Jan Linders

Met dit warme weer zijn komkommers een lekkere snack. Ze kunnen prima tijdens de lunch of bij het avondeten gewoon als bijgerecht op tafel staan, of je eet bijvoorbeeld wat plakjes op brood. En ja, €0,40 per stuk is erg fijn!

Wijntaps bij Albert Heijn

Tot slot nog een tip voor de mensen die hun fruit liever drinken: doordat Albert Heijn 25% korting geeft op al haar wijntaps, krijg je een heel voordelige flesprijs! Een normale fles bevat vaak 75cl en bij sommige wijnen kom je nu uit op €1,87 per 75cl. Dat is voordelig!

Over Gierige Gerda

Minke blogt al sinds 2017 als Gierige Gerda over de mooiste bespaartips voor je dagelijkse boodschappen. Op haar blog vind je alle tips om tot wel 75 procent te besparen op deze uitgaven. Volg ‘De grootste koopjesjager van Nederland’ ook via Instagram en Facebook!