Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Goedkope toppers uit de bakken van oa Lidl

4 mei 2021
goedkope toppers

Goedkope toppers uit de bakken van oa Lidl

4 mei 2021

Winkels als Lidl, Dirk en Action zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor de handige en af en toe wat vreemde spullen. Ook deze week staan er weer goedkope toppers in de folders en wij zetten er een paar op een rij.

Goedkope toppers

Lidl
De meeste aanbiedingen van Lidl zijn ook via de Lidl-Shop te vinden!

Bij Lidl liggen er deze week goedkope spelletjes voor de Playstation 4 in de schappen. Vergelijk de prijs eens met die van de Mediamarkt en je hebt al snel een lekkere korting te pakken. Leuk voor jong en oud!

goedkope toppers

Dirk

Het is altijd slim om wat gereedschap te hebben liggen. Deze 70-delige set, met diverse accessoires voor boren en schroeven, kan altijd van pas komen.

Kijk deze stoere Max Verstappen-jas dan! Ga als de Red Bull-coureur door het leven met deze mooie merchandise. Dirk heeft ook nog een bodywarmer.

Action

Wat een stuntprijs! Maak je (klein)kinderen blij met deze schommel in de tuin. Pas wel op: de schommel kan max. 50 kilo houden en de wip 70 (2 keer 35 kilo).

Tot slot nog even deze tip: mooi servies van Action. Van schalen tot borden en bekers – en dat voor maximaal €1,79 per stuk. Geen geld!