Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Graaien in de bakken van Lidl & Aldi

9 juli 2020
Graaien

Graaien in de bakken van Lidl & Aldi

9 juli 2020

Bij Aldi en Lidl kun je niet alleen boodschappen krijgen, weten we inmiddels al jaren. De supermarkten hebben ook een hele hoop fijne apparaten in de bakken waarin je kunt graaien. Deze non-food staat vaak achterin de folders, waarvan hier een overzicht voor week 28!

Klik op de foto’s voor de folders!

Droogautomaat graaien

Dit zijn van die artikelen die je alleen in de bakken van Lidl en Aldi vindt… Bij eerstgenoemde haal je deze week een droogautomaat, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld fruit te drogen. Er zit 3 jaar garantie op, voor een prijs van € 39,99.

Lidl

B100 ‘cameraatje’

Als je B100 van Bassie & Adriaan jaloers wilt maken, dan moet je bij Aldi deze inspectiecamera aanschaffen. Hij is vooral handig als je niet zeker weet of je ergens niet goed bij kunt. Stop het draadje erin, en je kunt direct zien wat er aan de hand is. Voor € 49,99!

Je auto stofzuigen

Kruimels en zooi in de auto, zeker in het zomerseizoen komt het nogal eens voor. Zelfs bij de schoonste families… Bij Lidl koop je daarom deze week voor maar € 12,99 een handige handstofzuiger voor in de auto. Gewoon in te pluggen via de 12V-lader (sigarettenaansteker).

Lidl

Even helemaal van de wereld

Heb je zin om even helemaal te resetten, dan wel niet vanaf je vakantiebestemming? Pak dan deze klaptelefoon van Doro in. Het is een klassieke telefoon, en dus geen smartphone. Wel zit er bluetooth op en kun je handsfree bellen. Voor nog geen 5 tientjes bij Aldi!

Aldi

Mixen maar

Om mee af te sluiten: we zijn de afgelopen maanden massaal gaan bakken en een goede staafmixer helpt daar wel bij. Bij Lidl kun je een nieuwe kopen voor € 14,99, in het zwart of wit en met hoogwaardige rvs-messen erop.

Lidl