Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Handige apparaten bij Aldi & Lidl

24 mei 2022
handige apparaten

Handige apparaten bij Aldi & Lidl

24 mei 2022

Winkels als Aldi & Lidlzijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige apparaten en leuke gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat de deals van deze week zijn!

Handige apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Heb je geen groot huishouden? Of ben je gewoon op zoek naar een mini-hakmolen? Dit is je deal! Deze handige hakmolen is lekker compact en hakt o.a. kruiden, groenten en noten in een handomdraai fijn. Ook geschikt voor het verpulveren van ijs.

handige apparaten

Het leven wordt steeds duurder, dus als je een goede aanbieding ziet, is het wellicht raadzaam om groot in te slaan. Door producten met een houdbaarheidsdatum te vacumeren en daarna in te vriezen, blijven ze langer goed. Ook handig bij restjes!

handige apparaten

Wil jij nooit meer hoeven omrijden voor een makkelijke parkeerplek? Dankzij deze achteruitrijcamera zie jij precies wat er achter je staat. Werkt draadloos en heeft speciaal nachtzicht-licht.

handige apparaten

Lidl

Stel dat we deze zomer weer met tropische temperaturen te maken krijgen; de ventilatoren en airco’s vliegen dan de winkels uit. Wees slim en haal er nu alvast één in huis. Deze mobiele airconditioner is lekker comfortabel, werkt met een afstandsbediening en timer én maakt weinig geluid.

handige apparaten

Maak in de zomer mooie skeelertochten met deze fijne inlineskates. De schoen is comfortabel zacht en heeft een goede pasvorm, want dankzij de optie om hem te verstellen, pas je deze skate altijd!

Ga jij binnenkort klussen? Ga dan niet tobben met meetlatjes en ingewikkelde meetlinten. Deze laserafstandsmeter is erg nauwkeurig en bepaalt van afstanden, oppervlakten en inhoud met een meetbereik van 0,05 – 50 meer. Inclusief handig opbergtasje.