Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Handige en goedkope gadgets bij Lidl & Aldi

19 april 2022
handige en goedkope gadgets

Handige en goedkope gadgets bij Lidl & Aldi

19 april 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige en goedkope gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke gadgetdeals ze nu weer hebben!

6 handige en goedkope gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Ga jij deze zomer weer lekker veel barbecuen? Dan is het best fijn om een 3-in-1-grillthermometer te hebben. Zo weet je precies of het vlees al op je juiste temperatuur is. Hij meet alle graden in een range van -10 tot 300 graden Celsius. Inclusief hittebestendige kabel, magneetvlak en flessenopener. Ideale tip voor Vaderdag!

handige en goedkope gadgets

Het is eindelijk weer mogelijk om lekker lang buiten te zitten. Als je geen last wil hebben van de zon, biedt dit schaduwdoek perfecte bescherming. Doordat het zonlicht er vol op schijnt, kun je ’s avonds genieten van prachtige “sterren” op het doek. Dit schaduwdoek fleurt jouw balkon of tuin echt direct op.

handige en goedkope gadgets

Heb jij een kampeervakantie op de planning staan? Dan is een zaklamp een essentieel punt op jouw paklijstje. Dit exemplaar is goedkoop, compact en heeft een magneet + haak; prima dus om op te bergen. Al met al echt een koopje!

handige en goedkope gadgets

Lidl

Genieten van de beste muziek en dat voor 15 uur lang: met deze draadloze speaker van Silvercrest kan dat gewoon. Hij werkt middels een Bluetooth-verbinding en is compatibel met alle smartphones en tablets. Liever genieten van stereogeluid? Koop er dan twee en koppel ze samen!

handige en goedkope gadgets

Liever privé genieten van muziek? Dezelfde specificaties als bovenstaande speaker gelden voor deze koptelefoon. Goed stereogeluid, 16 uur draadloos kunnen luisteren en geïntegreerde microfoon voor draadloos bellen: het is allemaal mogelijk.

Nog een lichttip: met deze LED-lichtband haal je een sfeervolle achtergrondverlichting voor in huis. Inclusief afstandsbediening om de 166 (!) lichteffecten mee te kunnen controleren. Dit gaat iedereen leuk vinden!