Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Handige gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

4 januari 2022
handige gadgets

Handige gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

4 januari 2022

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope, handige gadgets en apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat ze nu weer hebben. Begin het jaar goed!

Handige gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Is jouw goede voornemen ook om in het nieuwe jaar meer te sporten? Dan ben je zeker niet de enige. Overal zijn sportartikelen nu voor een prikkie op te halen, bijvoorbeeld deze Acitvity Tracker. Houd precies bij hoeveel je loopt, wat je hartslag is en hoe je slapat. Fit en gezond 2022 in!

handige gadgets

Helaas moeten we het in het nieuwe jaar ook nog met corona doen. Het is daarom wel handig om een goede thermometer in huis te halen. Met dit exemplaar maak je geen contact met het lichaam. Lekker veilig!

handige gadgets

Lidl

Vind jij het ook lastig om een eitje te koken? Met deze eierkoker is dat voortaan een fluitje van een cent. Er passen 2 eieren in en je kunt zelf de hardheid bepalen. Dat worden voortaan nog lekkerdere ontbijtes!

handige gadgets

Ook dit is een geinig ding. Dankzij de digitale temperatuurweergave zie jij precies hoe warm of koud de vloeistof in deze thermosfles is. Zo weet je of het nog de moeite waard is om dat laatste restje koffie in te schenken.

handige gadgets

Dirk

Deze smartweegschaal werkt met een app. Door dagelijks je lichaamsvet te meten en op je calorieën te letten, helpt-ie je met afvallen. Er kunnen maar liefst 7 personen gebruik van maken (maar natuurlijk niet allemaal tegelijk op de weegschaal gaan staan ;)).

Misschien ben je nog helemaal niet aan het nadenken over de grote voorjaarsschoonmaak, maar dit is wel het moment om alvast een goede stofzuiger aan te schaffen. Dirk heeft er eentje voor je liggen, uiteraard met stuntprijs. Zuigt lekker krachtig!