Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Het beste uit de bakken van Lidl en Aldi

13 januari 2021
Bakken Lidl en Aldi

Het beste uit de bakken van Lidl en Aldi

13 januari 2021

Het is de 2e week van januari en we kunnen wel wat optimisme gebruiken, zo vlak voor Blue Monday. Geef bijvoorbeeld je huis eens een mooie schoonmaakbeurt of maak prachtige foto’s met een instant camera. Dit is het beste uit de bakken van Lidl en Aldi van deze week!

Bakken Lidl en Aldi

Klik op de foto´s voor de hele folder!

Veel mensen over de vloer krijgen mag niet, maar mocht er toch een kleine samenkomst plaatsvinden, dan kun je deze instant camera er maar mooi bij hebben. Hij ligt vanaf vandaag in de filialen van Lidl en kost met 37 procent korting maar € 49,99.

Bakken Lidl en Aldi

Strakke kleding

Philips ligt tegenwoordig ook gewoon bij Aldi in de supermarkt. Zo’n nieuw stoomstrijkijzer heb je zomaar voor € 39,99, waar hij bij andere winkels € 54,82 zou moeten kosten. Groot voordeel van met stoom strijken is dat je minder gaat hoeft bij te vullen.

Licht in huis

Het is wel vaak grijs en donker, nietwaar? Tijd om wat meer (kunst)licht in huis te brengen. Bij Lidl (ook online via de Lidl Shop) haal je al voor € 7,99 zo’n fijne tafellamp, voor een ‘aangenaam warm licht’.

Bakken Lidl en Aldi

Een schoon huis

Tijd voor een nieuwe generatie stofzuiger? Bij Aldi pik je een zakloze stofzuiger van Inventum op voor maar € 59,99, waar hij elders zomaar het dubbele zou kunnen kosten. De cycloonstofzuiger heeft een snoer van wel 9 meter lang! Handig.

Nog strakkere kleren

Zelfs als je het stoomstrijkijzer van hierboven al in huis hebt, komen er nog weleens pluisjes op je kleren. Met deze pluizentondeuse van Lidl is dat verleden tijd. Voor nog geen € 8,- loop jij er weer fatsoenlijk bij.

Bakken Lidl en Aldi