Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Het Holland Heineken House staat niet in Tokio

23 juli 2021
holland heineken house

Het Holland Heineken House staat niet in Tokio

23 juli 2021

De Olympische Spelen zijn eindelijk begonnen! Toch worden het andere Spelen dan normaal. Vanwege corona zijn er veel regels en kan niet iedereen aanwezig zijn. Het befaamde Holland Heineken House staat bijvoorbeeld niet in Tokio, maar ‘in een andere vorm’ in Scheveningen.

Holland Heineken House

Het was sinds 1992 jarenlang traditie om Nederlandse medaillewinnaars te huldigen in het Holland Heineken House. Deze locatie werd altijd opgetuigd in de stad die de Spelen organiseerde. Alle fans kwamen daar bijeen om een groot feest te vieren. Normaliter was zo’n ‘huis’ ook in Tokio neergezet, maar corona gooide roet in het eten.

Klik hier voor de laatste Heineken-aanbiedingen!

Olympic Festival

Daarom is er nu een Team NL Olympic Festival in het leven geroepen. Dit vindt plaats in Scheveningen en biedt plaats aan 6500 toeschouwers (mits deze negatief getest of gevaccineerd zijn). Op het Olympic Festival worden medaillewinnaars gehuldigd en op 10 augustus, na afloop van de Spelen, worden alle Nederlandse deelnemers onthaald. Vrijdag werd het festival geopend door koning Willen-Alexander.

Verder kunnen mensen er overdag sporten, live naar de wedstrijden kijken en genieten van entertainment. Check de website van Gemeente Den Haag voor meer info en tickets.

Medaillewinnaars naar huis

Vanwege de coronamaatregelen moeten sporters snel de Spelen verlaten. Er mag namelijk niet meer dan 48 uur tussen de laatste wedstrijd en het vertrek zitten.