Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

#Ikleesthuis: gratis verhaal van Thomas Olde Heuvelt

14 mei 2020
Thomas Olde Heuvelt

#Ikleesthuis: gratis verhaal van Thomas Olde Heuvelt

14 mei 2020

15 bekende Nederlandse schrijvers hebben speciaal voor tijdens de coronacrisis korte verhalen geschreven om je een hart onder de riem te steken. Je kunt deze verhalen gratis online lezen in het NLblijftThuis-dossier op AD.nl. Deze keer is het de beurt aan Thomas Olde Heuvelt, bekend van de bestseller HEX, om een verhaal te delen.

#Ikleesthuis

De korte verhalen zijn onderdeel van de grote #ikleesthuis-campagne van de Stichting CPNB, McDonald’s, Eye Wish, Hebban.nl en DPG Media (waar Reclamefolder.nl ook onderdeel van is!). Met deze nieuwe korte verhalen kom je als lezer op een toegankelijke manier in aanraking met toonaangevende Nederlandse schrijvers en hun werk. Tot eind mei komen er steeds nieuwe teksten bij!

Over de auteur

Olde Heuvelt brak in 2016 internationaal door met zijn boek HEX. Niemand minder dan Stephen King was fan van HEX! Dan weet je zeker dat het verhaal goed (en griezelig!) is. Het boek werd uiteindelijk in meer dan 30 landen uitgegeven. In 2019 schreef Olde Heuvelt de thriller Echo en momenteel werkt hij aan een nieuwe roman die in januari 2021 zal verschijnen.

Smetvrees tijdens corona

Voor het onderwerp van zijn korte verhaal heeft Olde Heuvelt gekozen voor een dame met extreme smetvrees in coronatijd. Dat klinkt als een moeilijke situatie! Het spannende verhaal kun je hier lezen, of bekijk hieronder de video! Alle verhalen worden door de schrijvers zelf voorgelezen. Op Hebban.nl kun je op de speciale #ikleesthuis-pagina meer informatie vinden over het werk van de auteurs.

Meer korte verhalen

Eerder werden we al getrakteerd op het korte verhaal Kruitdamp van Jan Siebelink en schreef Herman Brusselmans het absurde verhaal Ik ben geen homo. Een overzicht van alle stukken vind je in het #ikleesthuis-dossier op AD. Nog tegoed hebben we onder andere verhalen van Herman Koch en Ilja Leonard Pfeijffer. Echt bekende namen!

Zin om meer boeken te lezen? Bekijk hier de folders van o.a. Libris en BoekenVoordeel.