Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Kamperen? Haal snel deze aanbiedingen van o.a. Aldi en Action!

14 mei 2020
Kamperen

Kamperen? Haal snel deze aanbiedingen van o.a. Aldi en Action!

14 mei 2020

Heb je ook zo zin om op vakantie te gaan? Naar het buitenland gaan zit er nu nog niet in, maar binnenkort kun je wel weer kamperen in Nederland! Even het huis uit en genieten van de buitenlucht! Om je goed voor te bereiden, hebben we een paar aantrekkelijke aanbiedingen voor je verzameld.

Campings weer open?

Momenteel mogen campings en kampeerterreinen open onder strikte voorwaarden. Maar vanaf 1 juli is het weer een stuk makkelijker om te kamperen! Vanaf dan mogen de campings bijvoorbeeld weer hun openbare sanitaire voorziening openen. Bovendien kun je dan weer terecht bij de restaurants op de camping.

Aanbiedingen voor kamperen

Een goede tent is heel belangrijk bij kamperen. Heb je geen waterdichte tent meer? Bij Aldi is een iglotent nu € 44,99! Ook ideale accessoires voor op de camping kun je kopen bij Aldi, zoals een zeil voor € 9,99.

Lekker slapen

Twijfel je of je oude luchtbed nog goed is? Test altijd van tevoren even of het luchtbed niet lek is. Niemand wil op een leeglopend luchtbed proberen te slapen! Bij Action kun je nu goedkoop Intex-luchtbedden halen. Je hebt een 1-persoons luchtbed al voor € 5,69. Geen zin om te klooien met een voetpompje? Koop dan een elektrische luchtpomp voor maar € 5,49.

Zit er comfortabel bij!

Op een camping wil je natuurlijk wel een beetje comfortabel kunnen zitten. Koop bijvoorbeeld een heerlijke Air Lounger voor € 7,99 bij Action! Wil je juist even snel een praktisch stoeltje bij de tent zetten, scoor dan een handig opvouwbaar stoeltje voor € 5,- bij Blokker.

Kamperen in de achtertuin

Zie je het nog niet zitten om te kamperen? Maar wil je wel overdag buiten zijn met de kinderen? Er zijn ook leuke speeltenten te kopen. Bekijk bijvoorbeeld de leuke pop-up prinsessenkasteel of een tipi speeltent lama bij Xenos.