Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Kerstgadgets bij Aldi, Dirk & Lidl

7 december 2021
kerstgadgets

Kerstgadgets bij Aldi, Dirk & Lidl

7 december 2021

Winkels als AldiDirk en Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope, handige gadgets en apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat ze nu weer hebben. Nu uitgelicht: kerstgadgets!

6 kerstgadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Met deze dennenslinger maak jij de blits tijdens de komende feestdagen. Hij is 5 meter lang en lijkt net echt. Het warmwitte licht zorgt voor veel gezelligheid en de kerstsfeer is meteen aanwezig. Versier je deur – of wat anders – dus snel!

kerstgadgets

Wil je liever iets kleinschaligs? Ga dan voor dit schattige wintertafereeltje. Het miniatuurkerstdorp geeft licht en speelt 8 verschillende kerstmelodieën. Leuk om bijvoorbeeld op de vensterbank te zetten!

kerstgadgets

Dirk

Voor iedereen die nog een kerstboom zoekt, maar geen echte wilt: Dirk is je vriend. Een prachtige kunstboom (1.80 meter) koop je daar nu voor slechts €14,99. De decoratie is exclusief, dus je kunt hem opstuigen zoals jij fijn vindt.

kerstgadgets

Winter is de tijd van kaarsen in huis. Doe in deze sfeerlichthouder een waxinelichtje en het is meteen een stuk gezelliger. Keuze uit twee varianten: met kerstman of sneeuwpop.

kerstgadgets

Lidl

Zet eens een gezellig kerststukje op tafel. Er is keuze uit verschillende opties, dus er zit vast wel iets bij dat in jouw interieur past.

Zet tijdens het kerstdiner luxe glazen op tafel. Bij Lidl koop je een mooi setje dat bovendien vaatwasserbestendig is. Tip: haal meteen champagneglazen in huis voor Oud & Nieuw!