Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Korting bij Aldi & Lidl op gadgets en apparaten

15 november 2022
korting bij aldi

Korting bij Aldi & Lidl op gadgets en apparaten

15 november 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets uit hun folders, dus check snel welke apparaten met korting bij Aldi & Lidl in het schap liggen!

Korting bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Nu het steeds donkerder wordt, is het wel fijn om wat verlichting rondom je huis te hebben. Dat geeft immers toch een veilig gevoel. Deze bewegingsmelder gaat schijnen zodra iemand langsloopt, maar kan ook continu worden aangezet. Ook geschikt voor binnen.

korting bij aldi

Brrr, heb jij het ’s nachts al koud gehad? Deze elektrische onderdeken is ideaal voor warme nachten. De deken heeft twee warmtezones en drie temperatuurstanden. Kies zo zelf wat jij het fijnst vindt.

korting bij aldi

Je kunt nu geen winkel meer binnenlopen of er wordt kerstversiering aangeboden. Bij Aldi is dat niet anders. Dit leuke hert geeft licht (55 witte leds) en is maar liefst 55 centimeter hoog.

korting bij aldi

Lidl

Ga ’s avonds op de bank zitten, sla een dekentje om je heen en stop je voeten in deze voetenverwarmer. Je kunt het daarna onmogelijk koud hebben! Na 90 minuten schakelt deze verwarmer zichzelf automatisch uit en je kunt zelf de temperatuur instellen.

korting bij aldi

Heb je nog kerstverlichting nodig? Krijg bij Lidl 50% korting op 200 RGB led-kerstverlichting. Via de app is de kleur van IEDER lampje apart in te stellen. Ook zijn er 15 3D-lichteffecten. Het snoer is totaal 30 meter lang.

Wil jij jouw (klein)kinderen blij maken met een spelcomputer? Dit leuke sinterklaas-/kerstcadeau ligt voor twee tientjes in het schap bij Lidl. Je hebt keuze uit verschillende soorten, maar op elke spelcomputer zitten 150 spelletjes. Goed voor urenlang plezier!