Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Leuke apparaten bij Lidl & Aldi

11 januari 2022
Lidl & Aldi

Leuke apparaten bij Lidl & Aldi

11 januari 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige gadgets en apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat ze nu weer hebben!

Gadgets Lidl & Aldi

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Lidl

Poets goed je tanden! Dat voorkomt namelijk gaatjes en allerlei andere narigheid. Met deze sonische tandenborstel van Lidl haal je maar liefst 4 reinigingsprogramma’s in huis. Zo heb jij elke dag een stralend en gezond gebit.

Lidl & Aldi

Voor iedereen die van zijn beharing af wil: deze alles-in-één trimmer is onmisbaar. Geschikt voor elk type baard. Dankzij de levenslang scherpe mesjes heb je er heel lang plezier van!

Lidl & Aldi

De laatste Lidl-tip: een multifunctionele styler. Door de verschillende opzetstukken kun je dit handige apparaat gebruiken als stijl-, krul- én wafeltang. Zo heb je alles in één keer in huis.

Lidl & Aldi

Aldi

Heb jij het altijd koud in de winter? Met dit mini-kacheltje heb je opeens een extra warmtebron. Je stopt hem gemakkelijk in het stopcontact, waarna je de temperatuur kunt regelen. Wordt vooral lokaal erg warm, dus pas op met huisdieren en kleine kinderen!

Lidl & Aldi

Na een harde dag werken heb jij wel een massage verdiend. Leg dit kussen in je nek (of op je benen) en je zult vertroeteld worden.

Weet wie er aan de deur staat; met deze draadloze deurbel voorkom je nare verrassingen. Heeft veel speciale functies en is bovendien waterdicht. Fijn voor als het regent!