Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Leuke apparaten met korting bij Aldi & Lidl

6 september 2022
leuke apparaten

Leuke apparaten met korting bij Aldi & Lidl

6 september 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke voordelige gadgets er nu in het schap liggen!

6 leuke apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Het zou misschien zomaar kunnen dat we deze winter weer iets vaker thuis gaan werken. Bedenk daarom nu alvast of jouw ‘thuiskantoor’ helemaal op orde is. Deze bureaulamp, die ook apparaten draadloos kan opladen, is wellicht nog een mooie toevoeging.

leuke apparaten

Zet koffie direct in een thermobeker, wel zo handig! Geen gehannes meer met overgieten, maar direct een thermobeker vol warme koffie. Lekker voor onderweg naar je werk of neem ‘m mee als je gaan wandelen/picknicken.

leuke apparaten

Het najaar staat voor de deur. Dat betekent dat we er wat meer donkere uren bij krijgen op een dag. Zorg daarom dat je goed verlicht bent wanneer je op de fiets stapt. Met deze set ben je in één keer klaar.

leuke apparaten

Lidl

Smartwatches zijn duur, maar nu heb je voor vijf tientjes beet bij Lidl. Hij meet o.a. je hartslag, stappen en monitort je slaap. Verder zijn er 60 sportmodi ingebouwd en kun je 9 dagen vooruit na één keer opladen.

leuke apparaten

Wil jij snel gadgets en apparaten opladen? Als ze Qi-compatibel zijn (of beter gezegd: als ze geschikt zijn om draadloos op te laden) is het raadzaam om deze mat te kopen. Leg je gadget(s) erop neer en hij laadt razendsnel én draadloos op.

En tot slot nog deze tip: Bluetooth in-ear oordopjes. En wat helemaal speciaal is: de oplaadcase is meteen ook een luidspreker. Wissel tussen oordopjes of de kleine speaker, afhankelijk van jouw stemming of het gezelschap waar je mee bent.