Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Nieuwe films en series op Netflix en Disney+ 🍿

10 juli 2020
Netflix

Nieuwe films en series op Netflix en Disney+ 🍿

10 juli 2020

Netflix en Disney+ voegen wekelijks nieuwe films en serie toe. Om niet in het enorme aanbod te verdwalen, lichten wij de beste titels iedere week voor je uit! Zo is vandaag de nieuwe reisserie met acteur Zac Efron op Netflix te vinden.

Rondreizen met Zac Efron

In de nieuwe reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond. Ze gaan op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven. Acteur Zac Efron werd vooral bekend door de High School Musical-films, en daarna speelde hij vooral veel in luchtige komedies (waar hij vaak geen shirt aan heeft). Met deze reisserie laat hij een serieuze kant van zichzelf zien!

Nog meer op Netflix

Zoek je iets om de kinderen te vermaken? De film Superjuffie is sinds vandaag toegevoegd. Daarnaast heeft Netflix ook weer een eigen productie online gezet: de actiefilm Old Guard. Old Guard gaat over vier onsterfelijke strijders die de mensheid al eeuwenlang beschermen. Ze worden opgejaagd om hun krachten, net wanneer ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken… Als je zin hebt in veel actie, lijkt deze film een goede keuze!

Disney+

Vorige week heeft Disney de hitmusical Hamilton online gezet en dat is natuurlijk moeilijk te evenaren. Deze week is er helaas niet een duidelijke stertitel. Er is in navolging op de musical nu ook de behind-the-scenes documentaire ‘The Undefeated Presents: Hamilton In-Depth with Kelley Carter’ op Disney+ gezet. Castleden zoals Lin-Manuel Miranda, Daveed Diggs, Leslie Odom Jr. en Phillipa Soo nemen deel aan een virtueel rondetafelgesprek.

Lizzie McGuire

Verder is er maar weinig nieuw aanbod op Disney+ deze week. De eerste twee seizoenen van de jeugdserie Lizzie McGuire zijn weer te kijken. Ken je die serie nog? De Amerikaanse komedieserie werd van 2001 tot 2004 uitgezonden op Disney Channel en gaat over de tiener Lizzie. In 2019 is al bekendgemaakt dat er een reboot komt van de populaire serie. Actrice Hilary Duff zal de rol van Lizzie opnieuw oppakken in de reboot.

Voordelig naar Pathé

Liever een film in een bioscoop kijken? Albert Heijn heeft weer een goede actie: het tweede ticket gratis. Als extraatje krijg je ook de tweede medium popcorn gratis, lekker! De voucher is geldig tot 15 december dus je hebt ruim de tijd om naar de bioscoop te gaan. Bekijk nu bijvoorbeeld de Harry Potters-films op het grote scherm of de muzikale film The High Note met Tracee Ellis Ross en Dakota Johnson in de hoofdrol.