Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Onze weektips voor gadgets bij Aldi & Lidl

13 september 2022
weektips

Onze weektips voor gadgets bij Aldi & Lidl

13 september 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel wat onze weektips zijn!

Weektips Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Tegenwoordig worden veel zaken gedigitaliseerd. Zelfs gereedschap is bijvoorbeeld veel moderner dan vroeger. Deze digitale schuifmaat vertelt je namelijk meteen wat de afmetingen zijn van het object, zonder dat je het zelf hoeft af te lezen. Inclusief batterij en opbergkoffer voor slechts een tientje!

weektips

Soms is het fijn – of noodzakelijk – om je bloeddruk te meten. Daarvoor kun je deze polsbloeddrukmeter gebruiken. Hij waarschuwt bij hartritmestoornissen en heeft een geheugen voor 4 gebruikers. Zo kan het hele huishouden er gebruik van maken!

weektips

Deze handige apparaatjes zijn onmisbaar bij het klussen. Zo spoort deze multidetector stroomleidingen, metaal en hout achter wanden op. De vochtmeter meet – de naam zegt het al – de hoeveelheid vocht in hout, muren en bouwmaterialen. Goed gevonden, Aldi!

weektips

Lidl

Op zoek naar een toffe wand-/plafondlamp? Ga deze week naar Lidl! De LED-verlichting zorgt voor warmwit licht en is dimbaar in 3 sterktestanden. Bovendien heb je de keuze uit verschillende varianten, dus er zit vast wat voor je bij.

weektips

Een heuse accu-steelstofzuiger van Philips: nu ruim €60,- goedkoper! De 2-in-1 stofzuiger is te gebruiken als ‘normale’ stofzuiger en kruimeldief. Bovendien houdt de wasbare filter de hoge luchtsnelheid langer vast. Met een volle accu kun je 40 minuten in ‘normale’ modus stofzuigen.

En tot slot nog een whiteboard. Dit komt altijd wel van pas: hang ‘m op om belangrijke zaken op te schrijven, houd je planning bij of gebruik ‘m voor op de kinderkamer. Inclusief verschuifbaar bakje voor stiften en bordenwisser.