Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Ook deze week weer voordelige gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

30 januari 2023
voordelige gadgets

Ook deze week weer voordelige gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

30 januari 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 5 tips voor gadgets in de aanbieding, dus check snel welke hebbedingetjes je nu met korting kunt aanschaffen!

Voordelige gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Heb jij het ’s nachts ook een beetje fris? Deze elektrische deken zorgt voor lekkere verwarming. Met maar liefst 9 warmtestanden zit er altijd wel een gewenste temperatuur voor je bij.

voordelige gadgets

Lidl

Laad je spullen voortaan draadloos op. Waarom nog moeilijk doen met snoertjes als het ook makkelijk kan, toch? Je kunt op deze oplaadmat meerdere apparaten tegelijk leggen, waardoor het ook nog eens superefficiënt is.

voordelige gadgets

Houd met deze activity tracker je activiteiten de hele dag door in de gaten. Registreer onder meer je stappen, aantal verbande calorieën en het aantal uur dat je slaapt. Op die manier krijg jij meer inzicht in jouw gezondheid.

voordelige gadgets

Dirk

Een deurbel die niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar is: dat is deze draadloze bel van Byron. Je hebt keuze uit 16 melodieën en hij heeft een draadloos bereik tot wel 150 meter.

voordelige gadgets

Eigenlijk hoort iedereen een goede zaklamp in huis te hebben. Voor slechts 4 euro scoor je er nu een bij Dirk. Hij kan tot wel 200 meter ver schijnen, waardoor je goed het donker kunt trotseren.