Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Op Gepaste Afstand nu gratis bij Pathé Thuis

22 mei 2020
op gepaste afstand film

Op Gepaste Afstand nu gratis bij Pathé Thuis

22 mei 2020

Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen op Pathé Thuis, de nieuwe (gratis!) film Op Gepaste Afstand. Ondanks het coronavirus is het regisseur Jon Karthaus gelukt om in korte tijd de film te schrijven, op te nemen en uit te brengen.

Op Gepaste Afstand

In 25 minuten zie je de ontmoeting van Ilias (Tibor Lukács) en Eef (Noortje Herlaar) tijdens de coronacrisis. In een uitgestorven stad brengen zij samen 1 dag door. Uiteraard veilig op gepaste afstand, vandaar ook de titel van de film. Hoe is het om elkaar te ontmoeten op 1,5-meter afstand en welke emoties brengt dit met zich mee? In de film komen dan ook veel momenten voorbij die voor velen van ons herkenbaar zullen zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kijk nu de eerste korte speelfilm die gedraaid is tijdens de intelligente lockdown met de toepasselijke titel: “Op Gepaste Afstand”. Ga naar Pathe-Thuis.nl/Afstand

Een bericht gedeeld door ??? ???????? (@jonkarthaus) op

Pathé Thuis deelt uit

Op Gepaste Afstand is niet de eerste film die je gratis bij Pathé Thuis kunt bekijken. Eerder dit jaar stelden ze al 23 andere films gratis beschikbaar om de thuiszitters te vermaken. Deze waren niet gemaakt in opdracht van Pathé zelf. Op Gepaste Afstand is echter hageltje nieuw en speelt goed in op de actualiteit.

Maak je thuis bioscoop-beleving compleet met popcorn!

Zo pak je deze deal

Benieuwd geworden? Maak dan een gratis account aan en ga naar de volgende pagina op Pathé Thuis. Log in en klik op ‘kijken vanaf € 0,-‘. Start direct met kijken of kies voor ‘kijk later’. De film staat nadat je deze ‘gekocht’ hebt 30 dagen in je account en kun je na de start 48 uur lang bekijken. Veel plezier!

Op Gepaste Afstand is tot en met 31 mei gratis te zien op Pathé Thuis.