Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Overleef Blue Monday met deze 5 aanbiedingen

17 januari 2022
Blue Monday

Overleef Blue Monday met deze 5 aanbiedingen

17 januari 2022

Het is vandaag (maandag 17 januari) Blue Monday. Deze dag zou de ‘deprimerendste’ dag van het jaar zijn, omdat het uitvoeren van goede voornemens is mislukt en vakanties ver weg zijn. Ach, neem het met een korreltje zout. Voel je je toch een beetje depri, sip of wil je gewoon tips om de dag door te komen? Dan hebben wij 5 leuke aanbiedingen voor je!

Blue Monday – 5 tips

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Tip 1: Maak een lekkere lunch klaar

Of je nou op kantoor werkt of thuis: een lekkere lunch in de pauze kan jouw dag al maken. Maak er net iets meer een feestje van dan anders. Ga voor een uitgebreide salade, een luxe belegd broodje of geniet van een lekker soepje. Wil je voortaan altijd beter lunchen? Met een elektrische lunchbox van Aldi wordt elke lunch een feest.

Blue Monday

Tip 2: Geniet van een goed boek of een leuke film

Klaar met werken? Grote kans dat het dan donker is buiten. Maak het daarom extra gezellig binnen. Kruip met een dekentje op de bank en duik in een goed boek. Of zet een leuke film/serie op. Zo kun je je gedachten even verzetten en genieten van iets leuks.

Blue Monday
Blue Monday

Tip 3: Ga sporten!

Sporten is goed voor je, zowel op mentaal als fysiek vlak. Je bent lekker in beweging en kunt even aan andere dingen denken. Je zult er bovendien een goed gevoel aan over houden en misschien weet je eindelijk naar dat ene doel toe te werken.

Blue Monday

Tip 4: Denk na over een vakantie

Verheugen op een vakantie is al de helft van de reis. Leuke plannen maken, routes uitstippelen en lekkere restaurantjes uitzoeken. Ontdek bijvoorbeeld de mooiste plekken dankzij Fletcher Hotels. Boek nu een voordelige hotelovernachting voor 2 personen!

Tip 5: Ga op tijd naar bed

En tot slot nog een laatste tip: ga op tijd naar bed. Niet nog even een uur whatsappen, filmpjes kijken op social media of nog even je werkmail checken. Trek een goed pyjama in, kruip onder de wol en probeer je rust echt te pakken. Daar knap je zeker van op!