Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

‘Overweldigend’: 5000 afspraken voor Wibra

4 maart 2021
Wibra 5000

‘Overweldigend’: 5000 afspraken voor Wibra

4 maart 2021

Dat mensen de winkels missen, was al bekend. Maar dat we met zijn allen zó erg staan te springen om Dasty niet! Discounter Wibra meldt woensdag dat het bij de start van winkelen op afspraak liefst 5000 tijdslots heeft gereserveerd voor klanten.

Wibra 5000

Een week geleden startte Wibra via de eigen website met het weggeven van slots, waardoor je een beperkte tijd in de winkel kunt rondlopen. Krap een week later meldt de keten aan Retailnews dus 5000 geïnteresseerden te hebben geregistreerd. En dat zullen er niet minder zijn geworden…

Gemist

Wibra heeft het over een ‘overweldigend aantal mensen’ en zegt: “We worden gemist.” In december werd al in allerijl een webshop geopend, waarin schoonmaakspullen van Dasty en andere producten online kunnen worden besteld. Ook ophalen via click & collect is mogelijk.

Action wel

Andere ‘niet-essentiële winkels’ als Action, HEMA en Blokker doen net als Wibra ook mee met winkelen op afspraak en click & collect. Grote ketens als IKEA en Bijenkorf houden de deuren gesloten voor klanten. Ook hebben meerdere winkels verschillende winkeltijden: Action hanteert bijvoorbeeld 10 minuten per klant.

Wibra folder

Op dit moment heeft Wibra geen folder, dus je zult voor de aanbiedingen even op de site moeten kijken.