Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Paasstol over? Maak er wentelteefjes van

6 april 2021
paasstol

Paasstol over? Maak er wentelteefjes van

6 april 2021

Heb je nog een paasstol over van de paasbrunch? Niet getreurd! Met onderstaande recepten maak je van jouw restjes binnen mum van tijd nieuwe feestmaaltijden.

Wentelteefjes van paasstol

Ingrediënten:
–  2 eieren
–  50 g suiker
–  100 ml melk
–  1 tl kaneel
–  6 sneetjes paasstol
–  25 g boter

Bereidingswijze:
– Meng de eieren met de suiker, de melk en de kaneel.
– Week de sneetjes paasstol in het beslag. Vergeet ze niet te keren, zodat ze overal bedekt zijn met het beslag.
– Smelt de boter in de pan en bak de wentelteefjes in 2 minuutjes aan elke kant bruin en gaar.
– Serveer met poedersuiker en/of kaneel.

Bron: Budgetchef

Broodpudding

Ingrediënten:
– 300 ml melk
– 2 eieren
– 1 volle theelepel vanille extract
– Snufje zout
– 1/2 theelepel kaneel
– 8 à 10 sneetjes paasstol
– Klein klontje boter om in te vetten

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Beboter de ovenschaal en leg daar trapsgewijs de plakjes kerststol in.
– Klop de eieren los en roer de melk samen met de kaneel, vanille extract en een snufje zout door.
– Schenk het eiermengsel over de plakjes kerststol.
– Plaats de ovenschaal voor ongeveer 30 minuten in de oven of totdat de broodpudding gaar en goudbruin is.

Bron: Made by Ellen