Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Pathé sluit actie af met Oscarwinnaar Whiplash

28 april 2020
Whiplash

Pathé sluit actie af met Oscarwinnaar Whiplash

28 april 2020

Pathé Thuis gaf de afgelopen 3 weken gratis films weg en sluit de actie af met een absolute topfilm. Whiplash uit 2014 is namelijk de laatste die ze weggeven, een film die liefst 3 Oscars won en bij de beste 50 films ooit van IMDB staat.

Whiplash de laatste

Tijdens de quarantaineweken oogstte Pathé op sociale media veel lof met hun actie om gratis films te laten zien via Thuis. Niet altijd waren de films even hoogstaand, maar sympathiek is het zeker. Met Whiplash sluit het wel af met een absolute topper! De film staat op plek 45 van beste films ooit op IMDB, net vóór bijvoorbeeld Joker uit 2019.

Plot

De jonge jazzmuzikant Andrew (Miles Teller) is vastberaden om de beste drummer van zijn conservatorium te worden. De briljante muziekdocent Terence Fletcher (J.K. Simmons), die bekend staat om zijn gevreesde lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terecht komt. Onder invloed van Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen voor chips!

Trailer

Hoe werkt het?

Je moet even een account aanmaken op Pathé Thuis en dan via www.pathe-thuis.nl/kado de code ‘WHIPLASH’ invullen. Je hebt dan 48 uur om de film af te kijken. Met het slechte weer van vandaag en morgen (dinsdag en woensdag) lijkt ons dat geen probleem…

Eerder

Sinds maandag 6 april heeft Pathé al onder meer Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Slumdog Millionaire (2008), De Familie Slim (2017), The Room (2019), Home Again (2017) en Boyhood (2014) gratis beschikbaar gemaakt. Elke dag kwam er weer een nieuwe bij. Met Whiplash wordt de actie afgesloten.