Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Puzzelen maar! Het is Internationale Puzzeldag

13 juli 2020
Puzzeldag

Puzzelen maar! Het is Internationale Puzzeldag

13 juli 2020

Ben jij een fanatieke puzzelaar of heb je het als nieuwe hobby ontdekt in coronatijd? Vandaag is het Internationale Puzzeldag! Ter ere van deze dag hebben we leuke puzzels in de aanbieding voor je verzameld.

Internationale Puzzeldag

Waarom is 13 juli de dag waarop we puzzels vieren? 13 juli is de verjaardag van de maker van Rubiks kubus, Ernö Rubik. Rubik is op 13 juli 1944 geboren in Boedapest. Hij is wiskundige, architect en uitvinder van de inmiddels bekende driedimensionale mechanische puzzels zoals de Rubiks kubus. Zijn puzzels worden wereldwijd verkocht en er bestaan serieuze competities om ze zo snel mogelijk op te lossen.

Legpuzzels

Legpuzzels zijn de laatste maanden steeds populairder geworden. Even geen scherm voor je neus maar lekker ouderwets puzzelen! Kies bijvoorbeeld voor een King Puzzel, nu te koop voor slechts € 2,89 bij Kruidvat.  Heb je deze twee puzzels al? Vanaf morgen zijn er weer nieuwe varianten in de aanbieding bij Kruidvat, Old sea cottage en Roses House.

Houd voor nog meer puzzels in de aanbieding, de folders in de gaten!

Puzzelboekjes

Naast legpuzzels heb je natuurlijk ook fijne puzzelboekjes. Makkelijk mee te nemen in je tas voor als je op pad bent. Of je nu Zweedse puzzels, kruiswoord of woordzoekers wil spelen, er zijn tal van varianten. Bij Big Bazar zijn diverse soorten Puzzeltijd puzzelboeken te koop vanaf € 1,79. Of wees snel en scoor vandaag of morgen bij Hoogvliet nog een puzzelboekje voor €1,99.

Voor nog meer zomers puzzelpret, kun je ook een sudoku oplossen. Bij Primera kun je nu een Denksport Sudoku pakket kopen voor € 6,95.

In de Primera-folder vind je nog meer puzzelboekjes zoals Denksport vakantiepockets, nu 2 voor € 6,-. Leuke aanbiedingen!

Dag van de Franse Frietjes

Na al dat puzzelen lekkere trek gekregen? Vandaag is het ook de Dag van de Franse Frietjes. Bij Vomar is een zak verse frites nu € 0,99 of snijd zelf lekkere frietjes uit aardappels, bij DekaMarkt koop je nu twee zakken aardappelen voor € 3,-. Eet smakelijk!