Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Scoor deze afgeprijsde apparaten bij Aldi, Lidl & Dirk

28 maart 2023
afgeprijsde apparaten

Scoor deze afgeprijsde apparaten bij Aldi, Lidl & Dirk

28 maart 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets in de aanbieding, dus kijk snel voor deze afgeprijsde apparaten.

Afgeprijsde apparaten

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Pasen staat voor de deur, dus dat betekent: eieren! Heb je geen zin in gehannes met pannetjes kokend water? Dan biedt deze eierkoker uitkomst. Er is ruimte voor 7 eieren en en je hoort een piepsignaal als ze klaar zijn. Inclusief maatbeker.

afgeprijsde apparaten

Zin om samen met familie/vrienden lekker te grillen? Haal dan snel deze grillplaat in huis. Hij heeft twee zones: een grill- en vlakke plaat. Met anti-aanbaklaag, uitneembaar vetopvangbakje en cool touch handgrepen.

afgeprijsde apparaten

Lidl

Als je graag aan je fiets sleutelt, is deze montagesteun echt geweldig. Je kunt hem in hoogte verstellen tot 188 centimeter, zodat je overal goed bij kunt. Ook geschikt voor e-bikes!

afgeprijsde apparaten

Wil jij tijdens het koken genieten van een lekker muziekje? Hang dan deze DAB+ keukenradio op! Je ontvangt digitale radiozenders in briljante geluidskwaliteit en hij heeft 60 geheugenplekken voor zenders.

afgeprijsde apparaten

Dirk

Scoor nu een koffiezetapparaat voor slechts 3 tientjes. Hetzelfde Dolce Gusto-apparaat vind je elders al snel voor 57,49 euro, dus tel uit je winst.

En tot slot nog even deze tip: een kindercamera! Laat je kinderen kennismaken met de wondere wereld van fotografie en laat ze lekker klooien met dit leuke apparaatje.