Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Scoor nu deze afgeprijsde gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

20 maart 2023
afgeprijsde gadgets

Scoor nu deze afgeprijsde gadgets bij Aldi, Lidl & Dirk

20 maart 2023

Winkels als AldiLidl & Dirk zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en voordelige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor apparaten in de aanbieding, dus kijk snel voor deze afgeprijsde gadgets.

Afgeprijsde gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wees goed voorbereid op de grote voorjaarsschoonmaak. Met deze accusteelstofzuiger loop je niet meer te klooien met snoeren en maak je gemakkelijk je huis kruimel- en stofvrij. Met een volle accu kun je ‘m 35 minuten gebruiken, dus genoeg tijd om schoon te maken!

afgeprijsde gadgets

Op zoek naar een wekker en/of nachtlampje? Deze digitale klok met lamp heeft het allebei. Draai de wekker om en dit handige apparaatje verandert meteen in een handig nachtlampje.

afgeprijsde gadgets

Lidl

Maak voortaan zelf de lekkerste broden. Zie jij het al voor je, een paasontbijt met zelfgebakken broodjes? Deze broodbakmachine heeft 16 programma’s en kan ook glutenvrij bakken en pasta- plus pizzadeeg creëren.

afgeprijsde gadgets

Met dat pizzadeeg kun je bijvoorbeeld mini-pizza’s maken! Deze pizzarette biedt een hoop gezelligheid en het is weer eens iets anders dan gourmetten. Inclusief 6 bakspatels.

afgeprijsde gadgets

Dirk

Deze handige werklamp helpt je bij al jouw klussen. Hij is superhelder en draadloos, met zelfs een magneet aan de onderzijde.

En tot slot nog even deze tip: een slowcooker. Voedingsstoffen blijven zo beter bewaard en gerechten blijven heerlijk van smaak dankzij de langzame garing. Als je er eenmaal eentje hebt, wil je nooit meer iets anders!