Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Sla je slag bij Aldi & Lidl op het gebied van apparaten

22 augustus 2022
Sla je slag

Sla je slag bij Aldi & Lidl op het gebied van apparaten

22 augustus 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check deze apparaten met korting en sla je slag bij Aldi & Lidl!

Sla je slag bij Aldi & Lidl

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij meer dan alleen je gewicht meten? Haal dan een ‘slimme’ weegschaal in huis. Naast het aantal kilo’s brengt dit apparaat ook je lichaamsvet en -vocht plus spier- en botmassa in kaart. Zo kan bijvoorbeeld jouw BMI worden bepaald. Super handig!

sla je slag

De vakantie zit er weer op, dus tijd om die vakantiekilo’s weg te werken! Met deze balansbal, inclusief handvaten en pomp, train je optimaal in je eigen huis. Het draagvermogen is maximaal 150 kilogram en de afmeting is 58×25 centimeter.

sla je slag

Bijna elk huishouden heeft wel een klok in huis hangen, maar heb je er weleens over nagedacht om deze te vervangen? Deze Krontaler radiografische wandklok geeft de tijd weer, maar vertelt je ook meteen wat de temperatuur is en welke datum het is. Zo heb je alles in één apparaat.

sla je slag

Lidl

Een keukenweegschaal is altijd handig om te hebben. Bij Lidl liggen ze nu voor een prikkie in het schap. Kies voor een neutrale zwarte of ga voor een keukenweegschaal met een leuke print. Weegt tot op de gram nauwkeurig!

sla je slag

Nu de vakantie weer (bijna) achter de rug is, moeten we allemaal terug naar school en kantoor. Dat zorgt voor veel documenten die je wellicht niet altijd nodig hebt. Met deze papiervernietiger, die je eenvoudig op een prullenbak plaatst, versnipper je papier in een fluitje van een cent.

Tot slot nog een onmisbaar attribuut voor iedereen die wil genieten van muziek. Deze Bluetooth-speaker kan, met een volle batterij, wel 27 uur lang (!) draadloos muziek afspelen. En je er 2 koopt, kun je die muziek meteen in stereo luisteren.