Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Sylvie Meis en Aldi brengen nieuwe lingerielijn uit

22 juli 2021
Sylvie Meis

Sylvie Meis en Aldi brengen nieuwe lingerielijn uit

22 juli 2021

Net als vorig jaar brengt Aldi weer een lingerielijn op de markt. Deze is vanaf 7 augustus exclusief te koop in de Aldi-supermarkten. En wederom: de supermarktketen heeft niemand minder dan Sylvie Meis weten te strikken als boegbeeld.

Sylvie Meis Aldi

Meis en Aldi sloegen vorig jaar voor het eerst de handen ineen. De lingerie werd toen eerst alleen verkocht in Duitsland, maar dat was zo’n succes, dat ook de Nederlandse filialen volgden. Logisch ook: voor minder dan €10,- had je al een mooi setje in huis. Wil je weten hoe dat er toen uit zag? Check de foto’s:

Nieuwe collectie

Nu komt er dus weer een nieuwe collectie uit. Hier zijn echter nog weinig beelden van bekend. Op de afbeeldingen van een Duitse Aldi-folder zien we luchtige nachtkleding en lingerie. Marketing Tribute schrijft dat Aldi heeft gekozen voor tinten als roze, lichtblauw en wit, maar ook ‘klassiek zwart’.

“De reacties op mijn eerste collectie bij Aldi waren echt ongelooflijk”, laat Meis weten in een persbericht. “Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen.”

sylvie meis