Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Tips uit de folders van Aldi & Lidl: voordelige gadgets

30 augustus 2022
voordelige gadgets

Tips uit de folders van Aldi & Lidl: voordelige gadgets

30 augustus 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor voordelige, handige en leuke apparaten en gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders, dus check snel welke voordelige gadgets er nu in het schap liggen!

6 voordelige gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Pimp (bijvoorbeeld) je trap eens op door een ledstrip aan te brengen. Op deze manier creëer je meteen een gaaf effect en geef je je huis meer licht. De kleur kan wisselen en er zit zelfs een muzieksensor in!

voordelige gadgets

Wow, dit is pas een gadget. Het draagbare koffiezetapparaat kun je overal mee naartoe nemen en is geschikt voor Nespresso-cups. Zo zit je nooit meer zonder verse koffie. Handig voor in de file ’s ochtends!

voordelige gadgets

Meet je hartslag en stappen, monitor je slaap en doe er nog veel meer mee: met de activity tracker houd je echt alles bij. Ideaal voor als je veel sport of fitter door het leven wilt gaan.

voordelige gadgets

Lidl

Peper en zout hebben we bijna allemaal wel in onze keuken staan. Maar en elektrische peper- of zoutmolen? Dat klinkt fancy. Voor slechts €8,99 haal je het in huis.

voordelige gadgets

Airfryers zijn helemaal in. Je kunt er namelijk in frituren, grillen, bakken, braden én opwarmen. Best logisch dat veel mensen er al eentje hebben. Haal nu zelf een airfryer in huis bij Lidl.

Tot slot nog deze 3-in-1 tosti-ijzer. Je kunt hem gebruiken voor tosti’s, wafels en grillen. Heeft maar liefst 6 verwisselbare platen.