Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Tips voor gadgets uit de folders van Aldi & Lidl

27 september 2022
tips voor gadgets

Tips voor gadgets uit de folders van Aldi & Lidl

27 september 2022

Winkels als Aldi & Lidl zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke apparaten en handige gadgets. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips voor gadgets uit hun folders, dus check snel onze aanbevelingen!

Tips voor gadgets

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Deze wild-/bewakingscamera is, als je ‘m tactisch neerzet, nauwelijks te spotten. Hij maakt Full HD-video’s inclusief geluidsopname bij het detecteren van een beweging. Daarnaast is-ie te verbinden met wifi, waardoor je filmpjes kunt doorsturen naar je telefoon.

tips voor gadgets

Het is altijd handig om een goede verrekijker te bezitten. Neem hem mee tijdens een wandeling, gebruik hem om naar buiten te kijken of zet hem neer als decoratie. Nu met €25,- korting op de adviesprijs bij Aldi.

tips voor gadgets

Dierendag staat weer voor de deur! Zet jouw viervoeter in het zonnetje met een heerlijke knipbeurt. Dankzij deze dierentondeuse doe je dat heel gemakkelijk zelf. Scheelt weer ritjes naar een trimsalon!

tips voor gadgets

Lidl

Speel muziek draadloos af dankzij deze Bluetooth-speaker. De accu gaat +/- 16 uur mee en hij is compatibel met alle smartphones en tablets. Laat die bassen maar snel hun werk doen!

tips voor gadgets

Deze powerbank is geschikt om je apparaten draadloos op te laten laden. Hij is erg krachtig en gaat zelfs door dunne beschermhoesjes heen. Dankzij het compacte formaat is-ie ideaal om mee te nemen.

Voor iedereen die niet weet wat ‘ie met de restjes moet doen: vacumeer en vries het in! Zo blijven etenswaren langer houdbaar en bespaar je geld. Dit apparaat heeft verschillende standen zodat je elk type voedsel kunt vacumeren.